Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 6134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj din comert
  • kaizer
  • o cutie ciuperci taiate
  • masline
  • Ketchup
  • un ou
  • cascaval
  • carnati afumai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci:

Se desface foaia de aluat peste care se presara kaizerul taiat si prajit, ciupercile, cascavalul ras sau taiat cubulete, maslinele taiate si ketchup-ul.
Se ruleaza aluatul, se taie felii de cite doua degete grosime se pun in tava tapetata cu foaie de copt .

Se ung deasupra cu ou batut si se da la cuptorul dinainte incalzit.
Usor si rapid de facut !!!

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt functie de cati melcisori vreti sa faceti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de Pancakes cu Cacao cu Sos de Ciocolata si Fructe

ieri la 17:49

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

pe 20.05 la 23:04

Supa gulas - Reteta ungureasca de supa savuroasa

pe 20.05 la 17:30

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza in foietaj